finväder.

Så jävla fint väder nu alltså=) Jag blir alldeles lycklig!
Det gick bra med Stinas frisyr i fredags. Vi åkte in till balen en snabbis för att ta nått kort. Norapojkarna kom i Markus buss. Riktigt snyggt! Vi åkte till Hampus och Sanna efter det. Drack lite vin och spelade lite kubb. Jag och Sanna vann ju såklart=) Det blev en trevlig kväll och sen fick vi åka bussen hem när Hampus skulle åka och hämta dem från balen.
Igår var det riktigt stekarväder så vi tillbringade dagen hos Hampus och Sanna. Låg och solade. Det blåste verkligen ingeting så det blev nästan för varmt. Vi fick den briljanta idéen att vi skulle svalka oss genom att åka cab så vi rotade fram bilen ur "garaget". Det blev en liten åktur till ICA för att inhandla folköl som sedan svalkade våra torra strupar på hemvägen. På kvällen for vi hem till Lasse och grillade. Mums! =) Efter maten blev det lite film. "Don't mess with the Zohan" och "Beowulf". Jajjebrajje!
Idag har man stekt lite. Åkte till Linda för att fira morsdag. Kom hem och åkte till Örjan och solade där en stund. Nu är grillen tänd så snart blir det mat! Ciao!

onödig resa.

Behöver ju köpa ny bil eftersom den tidigare rasat helt! Har tittat på blocket en del och vi hittade några tänkbara alternativ. Den första va såld=( Den andra ringde vi på och den fanns kvar. Killen csom ägde bilen kunde tänka sig Alex moppe som en del av betalningen vilket va skitbra! Allt verkade gå bra och vi tog moppen på släp och drog till sundsvall där bilen fanns. När vi kommer fram visar det sig att han inte varit riktigt uppriktig om skicket på bilen. Rost i massor, trasig handbroms, konstig koppling, ingen antenn, bucklor och repor över hela bilen och katalysatorn va helt knövlig! Jättefin bil! NOT! Blev helt enkelt att man åkte hem med moppen igen, utan bilen. Jävligt onödig resa! Blir så jävla less!!!
Jaja, nog om detta. Idag vaknade jag tidigt (nio) med tanke på att man va vaken till halv fyra inatt! Datanördade. Örjan kom hit idag för vi skulle på boa (systembolaget för er som inte förstår). Sen kom Lasse för han skulle också på boa så vi åkte in allihopa. De tittade lite konstigt på oss för vi handlade så mycket. Men det är ju trots allt studenttider med mycket festliga tillfällen=) Sen dess har jag inte gjort ett smack. Ska åka hem till mamma ikväll så jag  kan hjälpa syrran med balfrisyren imorn. Det blir till att inhalera hårspray mest hela dagen=S Smell ya later!

göra stan.

Träffade Hanna och Moa på skolan kl 11 idag för att försöka bli klar med den där jävla rapporten. Nu är det bara lite småfix kvar. Skönt! Traskade iväg på stan en snabbis eftersom Stina behöver en sjal till balen. Ordnade det och så köpte jag mej ett par vita tygskor på Din Sko. =) Fick ju pengar idag och behöver inte betala nån hyra eftersom jag bor i studentlägenhet (hyresfritt juni och juli). Nice!

                                                   

onda händer och bussresa.

Helgen har spenderats med att kitta om fönstrena som ska vara till växthuset hos mamma. Ett jävla skitgöra men slutresultatet blir bra! Mamma har bytt de glasrutor som behöver bytas medan jag har kittat. Eftersom den där jävla sprutan va så trög och min prinsesshand inte är van att arbeta så har jag nu väldigt ont i handflatan på högra handen=(
Eftersom vi måste få klar rapporten va jag tvungen att återvända till Sundvsall idag. Fick bli bussen eftersom Alex ska börja jobba imorn och inte kunde följa med. Tycker att det är drygt att åka buss. Det tar så mycket längre tid. Idag var bussen väldigt full och snett framför mej satt en tant som verkade lite halvskum och som höll på att driva mej till vansinne! Hon kunde verkligen inte hålla tyst. Hon satt bredvid en yngre kvinna som hon inte kände. Tanten pratade hela tiden om sig själv och att hon varit och hälsat på släkt i Umeå. Bla bla! Sedan satte de igång en tecknad film på bussen och då utbrister hon: den här filmen såg jag tidigare idag (på samma buss) och den var verkligen jättebra. Efter det berättar hon verkligen HELA filmen för den stackars kvinnan som satt bredvid. Kvinnan bredvid tittade inte på filmen men tanten gjorde de och hade hörlurarna i så då berättar hon hela tiden vad som händer i filmen för hon bredvid. "Å titta nu står hon där och speglar sig och sminkar sig". jag trodde jag skulle bli galen!!!! Efter det börjar hon sjunga högt för sig själv! Så jävla skönt att få kliva av bussen!

shopping.

Kunde inte skriva nånting i onsdags eftersom det åskade utav bara den! Fönsterrutorna skallrade! Igår kom mamma och syrrorna och hämtade upp mig, sen åkte vi till Birsta där det verkligen blev en heldag med shopping. Vi va där från halv elva till sex ungefär. Riktigt ont i fötterna hade jag. Första affären vi va på va skopunkten. Där hittade jag ett par skor som jag blev alldeles förälskad i. Självklart va de alldeles onödiga och kommer förmodligen aldrig bli använda. Det var ett par svarta pumps med alldeles för höga klackar och öppen tå. Dessutom hade de en svart rosett fram på tån. Skitsnygga! Men jag köpte dem inte eftersom min budget egentligen inte tillåter det. Får se om de blir kööpta nån annan resa. är himla sugen. Min kamera vill får tillfället inte fungera (slut på batteri) så jag får lägga in bilden på skorna senare. Istället för skor blev de ett par ljusa lite slitna jeans och en vit tunika med lite spets. Bild kommer senare. Ajja jag får väl fråga vad ni tycker om jag ska köpa skorna sen. =) See ya!

sims 3.

Förbokade sims 3 för nån dag sedan. Det kostar 450 spänn men det är det fan värt=) Är så jävla sugen på att spela det!!! Har suttit och kollat på alla videor på hemsidan idag. Jag tror att det kommer vara hur kul som helst att spela! Och massa nya bra funktioner finns det också=) För den som är sugen kolla in: www.thesims3.com! Det släpps den 4:e juni om jag inte minns fel. Känns som en evighet tills dess.

Förutom att längta har jag välinte gjort speciallt mycke idag. Har faktiskt pluggat en del. Duktig! =) Alex lagade en väldigt god kycklinggryta så nu är jag proppmätt. Nu har jag inget mer på hjärtat för tillfället. Ciao!


                                                             

sol och fint väder.

Idag har det varit kanonväder! Klev inte upp förrän halv tolv. Åt frukost och Kent och Sofia kom upp på en kaffe. Bestämde oss för att ta en promenad runt sjön. Det var riktigt soligt och fint=) När vi gått en bit blev vi inspirerade av vädret och jag och Sofia tyckte att vi skulle grilla. Vi fick vår vilja igenom så det blev en sväng till ica i nacksta för att inhandla mat. Satt ute i solen och drack rödvin innan det blev dags att tända grillen. Maten blev supergod och solen värmde. Satt ute till åtta ingefär och då satt voi fortfarande i shorts. Härligt=)


rätt låt.

Det händer inte ofta att rätt låt (enligt mig) vinner Eurovision men i år är det ett sånt år. Äntligen! Blir fan nästan sugen på att åka till Norge nästa år och se finalen=)
Idag har svärmor varit och hälsat på. Det blev en sväng till Birsta. Handlade mat och stövlar till Alex. Blev även middag på IKEA. Kom sedan hem och tog en efterrätt, jordgubbar med grädde. Mums filibabba=) Vi såg på Eurovision hos kent och Sofia med blåberspaj och chips och dipp. Det var dagen i stora drag. Smell ya later=)

                                                             

fredag.

Va ledig idag så jag klev upp vid 11. Tog en skål med kalaspuffar och tittade på Pirates 3. Sen rakade jag skallen på Alex. Tog även itu med den tokstora diskhög som fanns i köket. Alex damsög så nu slipper man få massa skräp under fötterna=) Tog en dusch och sen gick vi på ica och handlade snacks inför helgen. ÄLSKAR gotta=) När vi kom hem (alldeles nyss) skulle vi packa in allting i skafferiet. Då visade det sig att en bag in box hade läckt vin i hela skafferiet. Uscha! Snabbt som attan fick man hälla över det i nånting annat så att inte vinet gick till spillo! Aj aj. Kunde gått riktigt illa=) Rebecca skulle titta förbi senare med sin pojkvän. Trevligt=) Får se hur kvällen slutar. slutligen vill jag bara säga grattis till Jossan som fyller år idag och grattis till mej som har namnsdag=)

får inte nog.






tv-kväll.

Hade idag, som tidigare nämnt, handledning för rapporten idag. Av fyra möjliga lärare fick jag den sämsta så jag hade fler frågor när jag gick därifrån än när jag kom. Skitbra! Efter mötet med handledaren kände vi (Hanna, Moa och jag) oss lite matt så vi for hem ganska tidigt. Sen dess har jag och alex bakat pizza, Alex bil har havererat, sett på tv, gick över till kent och Sofia för att titta på Eurovision. Måste dock nämna för er som tycker detta låter hemskt att vi mest tittar för att få skratta åt alla usla bidrag och roliga frisyrer. Har ni kollat in programledarens frlla? Så jävla snyggt!!! När vi kom hem slökollade jag och Alex på tv tills vi kom på att vi skulle se på Bluesbrothers. Först tänkte vi bara spola mellan alla musikscener men det slutade med att vi såg hela filmen. Det är på grund av detta som jag fortfarande är vaken. Bluesbrothers är verkligen en film man kan se hur många gånger som helst. Riktig kultfilm! Även fast vi såg hela filmen fick vi inte riktigt nog så vi lyssnar nu på musiken på datorn en extra gång=)

duktig!

Idag klev jag upp halv tio. Vaknade av mej själv. Duktigt! Sedan åt jag och Alex kalaspuffar till frukost. Lite nostalgiskt faktiskt. Efter det pluggade jag till halv ett då vi åt lunch, pastasallad som blev över från igår. Eftersom jag varit så duktig så unnade jag mej lite tv-slöande. Sen bev det en promenad runt sidsjön och pastasallad till middag också eftersom det fortfarande fanns kvar. Sen tog jag en låååång het dusch vilket va riktigt skönt. Sen dess har jag suttit i morgonrocken. Jag orkar inte klä på mej när jag ändå ska klä av mej sen igen. Nu ska jag käka popcorn och sen ska jag se fråga olle=)

Har handledning i rapporten imorn kl 11 så det blir till att kliva upp i tid. Känner mej lite sugen att se änglar och demoner på bio. Den har premiär idag men jag kan inte bestämma mej för hur jag ska göra. Jaja vi får se. Ciao!

segt.

Ledsen att jag inte uppdaterat på länge. Blogg.se har varit skitsegt och har ibland inte fungerat alls, det har därför inte blivit något inlägg på länge.

Blev på så himla bra humör imorse när jag gick till skolan för det var så fint=)  gick på en liten stig genom "skogen" för att ta en genväg och alla träden hade blivit gröna och det var vitsippor överallt! Äntligen är det grönt=)
Pappa va till stan idag för att köpa en kamin till altanen så jag hängde med honom till Birsta och käkade lunch. En trevlig utflykt=)
Har även varit på ICA och hämtat ut mitt paket från Ellos. Alltid lika kul med nya kläder. Det blev ett par shorts, en bikini, en topp, underkläder och ett par linnebyxor till Alex. Sen kommer det ett till paket senare=)

Nej nu ska jag glo på tv. See ya!

sjuk?

Blir inget långt inlägg idag. Mår lite konstigt så jag tror att jag håller på att bli sjuk. Mina ögon känns svullna och så fort jag lägger mej ner så rinner det tårar. Jag har haft nån konstig smak i munnen hela dagen, det smakar typ lite metall, och jag har inte haft några hungerskänslor på hela dagen. dessutom börjar jag känna mej lite illämående nu så jag tror nästan att jag ska krypa till kojs. Tur att jag är ledig imorn så att jag kan sova ut! Men just nu ser jag på Rob & Big så sängen får vänta tills det är slut. Ciao!

så går det när man mobbas.


segdag.

Så va det dags för skola igen då för första gången på länge. Som tur va så hade jag sovmorgon=) Började inte förrän 13.15. Så jävla skönt! Dessutom gick jag bara till 14.30. En alldeles lagom lång skoldag. Imorgon har jag däremot heldag. Men det får väl gå det också. Vi ska skriva en rapport till nu även fast vi precis lämnat in en rapport. Men det känns faktiskt bra eftersom man vill ha chansen att vara utomhus på dagarna nu när värmen kommit och eftersom vi inte har nästan några lektioner alls när man skriver rapport så blir det bra.

Känner mig inte så jävla pigg för jag har haft skallabang hela dagen och känt mig väldigt trött. Ska nog gå och lägga mig snart eftersom jag ska gå upp tidigt imorn. Får gå och fräscha upp mig lite med min bra-iga ansiktstvätt och hudlotion. Gillar dem skarpt!

                                       

 

hemma.

Så var man hemma i Sundsvall igen då. Ganska skönt faktiskt! Det känns som att det var väldigt längesen man var i lägenheten. Tyvärr var det så längesen att den behöver städas=( Jag känner mig inte sugen på att städa men det luktar ju åtminstone väldigt fräscht efteråt! Idag har jag träningsvärk i mina armar och axlar för det spikades på pappas verandabygge hela dagen igår. Mina armar är uppenbarligen inte vana att spika! Pappa sågade brädor medan jag och Stina spikade upp dem. Vi höll på från 11 till 17 ungefär och vi hann faktiskt riktigt mycket! Skönt de så de blir klart nån gång! Här kommer några bilder på bygget och stina som vildar på spikarna=)


bilder från sista april.

Lovade ju att bilderna skulle läggas upp så varsågoda=)


åka bil.

7 roliga saker du kan göra i en bil

  • Rulla ner alla fönster, vrid upp radions volym till max oxh ratta in P1. Headbanga i takt till det tråkiga pratet.
  • Syna personen i bilen intill när du står och väntar vid rödljuset. Hoppa sedan till förskräckt, titta med stora ögon på honom eller henne och lås din bils alla dörrar.
  • Skriv orden "Hjälp mig" på bakrutan med röd färg. Ju mer färgen liknar blod desto bättre.
  • Ha långa konversationer, titta med jämna mellanrum på passagerarsidans säte och låtsas börja gräla med den osynliga personen. Om detta utförs i en bilkö blir det extra kul.
  • Ät mat som kräver bestick
  • Vinka mycket. Om någon vinkar tillbaka, bli förbannad och peka finger åt dem.
  • Häng ett otroligt stort antal wunderbaum-granar i backspegeln. Prata med dem och klappa dem kärleksfullt.


sista april.

Ja sista april spenderades, som jag sa tidigare, först i solen med en drink och nån cider. Det var tyvärr ingen vidare värme så det blev att man gick in efter en stund. Sen kom Örjan och vi satte igång grillen. Mumsig mat blev det minsann! Efter maten poppade vi lite musik för att hitta rätta stämningen innan det bar av till Isak. Där va vi och hade roligt en stund. När vi ringde Pontus för att kolla när brasan skulle tändas fick vi veta att den redan va nerbränd. Gjorde inte så mycket. Hade ändå ingen lust att stå ute och frysa. Lite senare på kvällen bar det då av till Pontus där det va ganska mycket folk och väldigt trevligt=) Bilderna får jag lägga ut senare för jag lyckades glömma min kabel till kameran i S-vall.

På första maj va Alex riktigt sjuk (undra varför?) så jag spenderade mest hela dagen med att få i honom vätska och tabletter. På eftermiddagen solade vi en stund hos Örjan och sen åkte vi och köpte pizza. Bästa bakismaten! Sedan såg vi på humorgalan och käkade sockerkaka.

Idag har jag åkt hem till Bjärtrå för att fira min kära mor som fyller år! Har också käkat en fin middag hos min far.  

RSS 2.0