ny dag, nya möjligheter.

Idag har jag varit på mitt första besök på avdelningen där jag ska göra min psyk-praktik de kommande fyra veckorna. Kommer nog bli riktigt lärorikt och intressant:)
Jag har bestämt mej för att det tamej fasen är dags att ta tag i mitt liv och börja träna!! Därför svängde jag förbi stadium idag på vägen hem från sjukhuset. Var ju tvungen att handla lite träningskläder. Det blev ett helt "sett" som följde med hem i påsen:) Dock ganska billigt tycker jag...bara 750kr för allt! Men jag måste köpa skor sen också men det är ett senare problem!


skolstart.

Ja så var skolan igång igen då! Snacka om att bli inkastad i verkligheten, vi hade nämligenn första dagen idag och imorgon börjar psykiatri-praktiken!! Men det blir nog bra det också:) Eftersom min kära sambo numera är student på mittuniversitetet träffar jag honom inte så värst mycket. Han genomgår ju nollningsperioden  nu med aktiviteter varenda kväll i två veckor! Så nu sitter jag ensam hemma och tittar på fångarna på fortet och smaskar på lite choklad:) Min favoritchoklad:



Jag är jättesugen på en sån här "One piece jump in"-overall. Skulle vara så jäkla mysigt nu när det börjar bli lite ruggigt, att kunna krypa ini overallen och ta en kopp varm choklad. Drömmen krossas dock av priset; ca 1500kr.








P.S vill tillägga att jag INTE tycker att dessa kreationer är snygga!!


RSS 2.0