midsommar.

Ja så har midsommar kommit och gått. Den försvann snabbt förbi! Har jobbat hela helgen och det har därför inte blivit något drickande alls. Men det blir ju pengar och det kommer förmodligen fler fester i sommar! Midsommarafton är ju egentligen bara ännu en fest som alla andra om man tänker efter! Midsommaraftonens förmiddag tillbringades på Köja-kajen och jag hann även med en sillunch innan jag började jobba. Midsommardagen (igår) var vi i Hårsang på pubafton, trevligt men kallt. Idag har det varit SUPERVÄDER! jag jobbade till kl 11 och därfefter blev det en tur ut till Grönsvik där vi stannnade hela dagen och bara latade oss i solen. För att fördriva tiden blev det lite kubbspel och frågesport. Lite senare på eftermiddagen blev det att vi åkte till Hårsang för att ta en hamburgare på grillen till middag och sedan var det volleyboll-spelande som gälllde för grabbarna (och vissa tjejer ska även nämnas!). En mycket härlig dag måste jag säga men min kropp är redigt öm då jag vistats i solen hela dagen utan solskyddsfaktor...inte smart! Min vänstra axel och hela armen svider och är, utan att överdriva, KNALLRÖD! men det är smällar man får ta!

jobb.

Har idag jobbat första schemalagda dagen på Sunnebo. Eller jobbat och jobbat, jag har följt med på hemtjänsten mellan 7-12 för att lära mej vart alla bor. Extremt jobbigt! =P
Fy fasen va jobbigt det var att jobba i öltältet på stadsfesten. Man blev så jävla less på alla fyllskallar som gjorde korkade saker och va ivägen hela tiden! men på lördagen fick jag ju själv festa lite så då gör det väl ingenting att det var jobbigt =) Söndagen spenderades i soffan med serietittande. Trevlig helg om man sammanfatar det hela! =)
Måste också säga att jag beundrar min 11-åriga lillasyster som under veckan var till tandläkren för att dra ut en tand. Det blev två tänder på en gång (som satt bredvid varandra). Tandläkaren berätta  då att hon skulle behöva dra ut en tand till vid ett senare tillfälle. Det visade sig att det inte fanns speciellt många tider varpå de frågar om hon kan tänka sig att komma tillbaka redan dagen efter. Tuff som hon är säger hon: "ja det kan jag väl!". Så hon drog ut tänder på båda sidor i munnen och kunde därför knappt tugga stackarn! Men hon tog det som en riktigt kämpe!

?

Skriver nu en uppdatering på begäran. Sen jag skrev min sista tenta har jag bara slappat och gjort allt som man vill göra när man har sommarlov=) Har blivit lite fester och trevligheter i Nora. Har myst lite i piccolo med mamma. Jag har helt enkelt inte gjort så mycket förutom att slappa och leva livet. Gjorde mina inskolningsdagar på äldreboendet nu i veckan. Känner mig fortfarande väldigt förvirrad men det ska nog bli bra så småningom! Gör mitt första arbetspass imorn eftersom det saknades folk. Mitt schema börjar på måndag så jag får vara lite ledig ett tag till i alla fall.
Har även lovat att jobba på Kramfors stadsfest (på gladan) eftersom jag inte jobbar på äldreboendet då. Bara jag får se nationalteatern är jag nöjd! =) (särskilt nöjd om jag får se det med mamma). Syster har ju äntligen kommit hem från Stockholm också! Så härligt att vara hela familjen i Köja/Fröstland igen=) Först nu känns det som sommar på riktigt! Har inget mer att förtälja för tillfället. På återseende!


RSS 2.0