back to school.

Idag va första skoldagen. Termin tre av sex påbörjad. Till jul har jag alltså betat av halva tiden. Usch nu lät det som jag sitter i fängelse eller nått. Jag var faktiskt inte speciellt taggad att börja igen men det gick bra när man väl va där. Vi fick en liten smygstart,, vi började nämligen inte förrän kvart över elva och vi hade bara kursstart och en föreläsning. Vi har nu börjat på Med Vet-kursen (medicinsk vetenskap) vilket känns både roligt och tråkigt. Jag tror att det kommer bli en riktigt intressant kurs men det är den kurs som alla säger är jobbigast=S Idag hade vi föreläsning om nutrition. Det va roligt att få träffa alla i klassen igen. Det va somom man aldrig hade haft lov=)

Eftersom vi började sent idag så hade jag tid att fixa håret. Bestämde mig för att platta det. Jag trivs väldigt bra i plattat hår men det tar för lång tid för att kunna göra det varje dag. När jag kom hem från skolan lagade jag mat i min ensamhet (Alex jobbar mellan 13 och 21). Det blev spagetti och köttfärssås. Efter det hade jag absolut ingenting att göra så jag lekte lite med håret eftersom jag är så less på det. Ganska kul!

                            




metropolen Media Markt.

Igår var det fest. Åsa fyllde 10 och dessutom var det middag med mycket folk hemma hos mamma. Riktigt trevligt! Och god mat var det också. Idag flyttade vi tillbaka till Sundsvall. Det var på tiden eftersom jag börjar skolan imorn! Har faktiskt ingen lust alls om jag ska vara ärlig. men det blir nog bra när man väl kommer igång. Hur som helst så stannade vi till i Birsta på väg till S-vall. Vi tog en sväng in på Media Markt för att titta på mobiler. Helt plötsligt får vi syn på Fredrik och Pling, medan vi står och pratar med dem kommer Sanna, Ida, Johnny, Angelica och Björn. Hur ofta träffar man så många människor man känner på Media Markt. =) Jag blev inge klokare i fråga om vilken mobil jag ska köpa dock. Har egentligen ingen lust att köpa en ny men tillbaka-knappen har slutat fungera på min nuvarande vilket innebär att jag måsta starta om mobilen varje gång jag gått in på nånting. Tänkte att jag skulle köpa en enkel mobil som inte går sönder så lätt. Den behöver inte ha speciellt många funktioner heller eftersom jag kommit på att jag aldrig använder t.ex. kameran (har ju en bra digitalkamera). Men tydligen tillverkas bara mobiler med touchscreen och minst 3 megapixel-kamera. Jaja vi får se vad det blir. Smell ya later!

Rik en minut, sen fattig igen.

Lönen kom in på kontot igår. Jag kände mig faktiskt riktigt upprymd för jag har inte haft pengar på hela sommaren på gruund av bilköp och annat tråkigt. Äntligen kunde jag betala tillbaka det jag är skyldig mamma, vilket var ungefär 2000. Jag verkligen avskyr att vara skyldig någon pengar. Sedan tog jag itu med räkningarna. det var mindre roligt. Självklart fick man ju räkning från radiotjänst på 500 kr precis den här månaden, kåravgift på 300 kr och hyran. Nu har jag dessutom beställt studielitteratur. Notan gick loss på 1500 kr för TRE JÄVLA BÖCKER!!!! Jag blir så jävla less på att studielitteratur är så jävla dyrt! Med allt detta vill jag ha sagt att mitt konto snart är tomt igen utan att ha unnat mig nånting. BLÄ!

true blood.

För er som inte sett denna serie tycker jag verkligen att ni åtminstone ska kolla in första avsnittet. Den börjar sändas på SVT 1 kl 22.00 imorn.

                                  
                          

gårdagens konsekvenser.

Igår var det så himla fint väder så jag tänkte att jag minsann inte kunde sitta inne hela dagen (som jag brukar). Jag tog därför på mig gympadojjorna och stegräknaren och gick ut i finvädret för att traska runt 3-kilometersrundan. När jag hade kommit till pappas hus ungefär (alltså typ en knapp kilometer) mötte jag syrran som va på väg i motsatt riktning. Eftersom det är mycket roligare att gå tillsammans så hängde jag på tillbaka till mammas hus. Jag och Stina beslutade att gå 5-kilometersrundan så Stina bara kastade in påsen hon hade och sen fortsatte vi mot marieberg. Jag kan lova att jag va riktigt mör när jag kom tillbaka. Mina ben är inte vana att röra på sig efter sommarens lathet. Dessutom är det ganska brutala uppförsbackar. Hursomhelst så har jag träningsvärk idag, men det tog åtminstone på rätt ställe för värken sitter i rumpan! Stegräknaren visade 8600 steg och 6 km. Duktig jag va då=)

Katten "döptes" igår. Malin försökte droppa vatten på hans huvud. Det gick väl sådär. Nu heter han i alla fall Svante. Ciao!

utgång.

Igår  kom Emil och Pontus på besök (till Sundsvall) och det blev pizza och mysdrickande. SEnare blev det utgång. Tog taxi till Irish Pub där det blev lite mer öl. Grabbarna spelade dart och sedan drog vi vidare till O'Learys. Träffade Katja där, trevligt trevligt! =) Tände till lite när en kille försökte tränga sig in på toaletten med mig. Förklaringen var att han var väldigt kissnödig. Jag puttade ut honom och sa att han för fan fick gå på herrarnas. Kvällen var faktisk riktigt trevlig. Det gör vi nog om. =)

adoption.

Nu har jag äntligen jobbat klart på Nybo. Jobbade sista passet igår. Så jävla skönt. Det var inte så att jag vantrivdes, snarare tvärtom, men det är bra skönt att få vara ledig ett tag inan skolan börjar. Snart måste man börja packa ihop allting igen och flytta tillbaka till Sundsvall. exakt datum är inte bestämt. Längtar faktiskt lite till att få bo i lägeneheten igen och bestämma allt själv. Och självklart att få träffa Alex oftare=).

Igår när jag kommer hem från jobbet sitter syrran med en kattunge i famnen! Jag fattar ingenting och frågar mamma va fan kattungen kommer ifrpn. Mamma (och jag) kommer nämligen inte så bra överens med katten vi redan har. Tydlligen hade kattungen och hans syskon bott under ett hus och skulle antingen svälta ihjäl eller skjutas. Mamma och Stina beslutade därför att adoptera katten. Åsa blev såklart överlycklig eftersom hon har tjatat om en katunge i fem års tid. Han har dock inget namn än. Förslag mottages gärna!

idag har jag verkligen känt mej vuxen, och mycket äldre än mina syskon. Dagen började med att jag klev upp kl 8 för att skjutsa Stina till en buss (mamma va på jobbet). När jag kom hem såg jag till att Mallin och Åsa fick i sig nån frukost. Sedan körde jag igång diskmaskinen. Jag samlade ihop  tvätt från allas rum och startade tvättmaskinen. Vek tvätt och sorterade samt la in den i allas garderober. Jag lagade lunch till minsa systrar. Dammsög golvet och soffan i vardagsrummet. Skjutsade Åsa till en kompis. Hämtade Stina i Klockestrand.




                                    

bilder från urkult.


RSS 2.0