lilla farmor.

Min farmor dog imorse kl 07.20. Hon fick en hjärtinfarkt i förrgår och blev inlagd på sjukhuset. Igår mådde hon jättebra, pappa och syrrorna skulle åka och hälsa på henne på sjukhuset idag. Jag skulle inte följa med för jag skulle jobba idag.  Jag fick ett sms av pappa imorse vid fyratiden att hon mådde mycket sämre och att han redan var på väg till Sundsvall för att träffa henne. Jag åkte på jobbet och slutade kl 13.00. Jag kände på mig hela dagen att hon inte hade klarat det. Hon var kanske inte så gammal men hennes kropp var väldigt trött efter att ha levt ett hårt liv. Hon fick en till infarkt imorse och då klarade inte kroppen mer. Min lilla farmor Karin som jag delvis är döpt efter eftersom hon kallades Kajsa av hennes syskon när hon var liten. Vila i frid.

årets första dopp.

Idag blev det årets första dopp. Kom hem från jobbet vid fem och det var så jävla varmt. Dessutom hade bilen stått på den soliga parkeringen hela dagen så det ver väl en sisådär 100 grader i bilen. Därför gick jag ner och tog ett dopp i älven. Det var tydligen 20 grader i vattnet men det kändes betydligt kallare eftersom det var så varmt i luften. Man kanske få ta ett dopp till senare ikväll för då känns det nog skönare. Har jobbat hela helgen, hade långpass igår från 07.00 till 20.00. Ska jobba imorn också sen är jag ledig tills på fredag. Ska nämligen jobba till helgen också=( Så gott folk planera inga fester då!


bilder från midsommar.


bilder.

Ja ännu har jag inte lyckats få in några bilder sedan midsommar. Har inte haft tid och haft en massa krångel med kameran. Alldeles nyss när jag skulle lägga in dem tog batterierna slut=( Men den som väntar på nått gott... Jag kom till Alex i förrgår. Då blev det fotboll (på tv alltså) med markus. Igår var det mesta bara att man va ute hela dageneftersom det va så jävla fint väder. Nån gång mitt på dan blev det så varmt att jag och Alex inte klarade av att vara ute längre, så vi gick in och såg på tv en stund. Vi for även till Hornöberget och spelade frisbeegolf, tre rundor. Det va roligt men när vi körde första rundan va solen fortfarande väldigt varm så man höll på att smälta bort när man klättrade omkring i skogen. Efter det for vi hem till Lasse och såg på film. Paul Blart: Mall Cop och Extreme movie, vilket var en väldigt konstig och inte speciellt bra film. Nu ska jag jobba fedag, lördag och söndag men jag hoppas att jag ska kunna få in bilderna iaf. See ya!

midsommar.

Igår var det ett hävla röjj om man får uttrycka sej så. Det var ungefär 30 pers hos Hampus! Det började lite segt men vi drog igång en "dryckeslek" så då blev det fart på stället. Efter det rullade det bara på=) Kan tyvärr inte lägga ut några bilder fån igår för jag glömde ta med mej kabeln. Jag får göra det på söndag när jag kommer hem till mamma igen. Nu är det snart mat och sen ska vi till Hörsång på pubafton. Ska röjjas idag med hoppas jag. Dessutom lovade Bruno mej att vi skulle dansa mycket idag för att ta igen för att jag är borta när det är Lövik. Rock on!

första arbetsveckan.

Så har man då jobbat första veckan. Eller jobbat och jobbat. I tisdags var det introduktion, typ som ett möte där chefen, sjuksköterskan, ergonomiombud, rehabteamet och fackombudsmannen informerade. I onsdags kväll hade jag min första dag med inskolning. Fick gå med en som hette Carola och igår gick jag med en som hette Carina, så på måndag ska jag klara mej själv är det tänkt. Vette fan hur det ska gå eftersom jag inte känner att jag har nån koll alls. Men jag får väl fråga ordinarie personal. Igår fick jag även mina delegeringar så att jag får ge medicin. Jag fick även delegering för insulin vilket jag inte haft förut, men det ska nog gå bra.
Idag är det midsommarafton=) Det ska grillas! Jag tror Örjan skulle komma hit (till Alex) och äta också. Sen ska vi till Hampus tror jag. Har ingen riktig koll om jag ska vara ärlig. Men det blir nog lika roligt för de, om inte änu roligare=) Nä nu måste jag äta frukost för jag håller på att hungra ihjäl. See ya!

längesen.

Nu är det verkligen längesen jag skrev sist. Har haft fullt upp de senaste dagarna. Dessutom har jag inte orkat skriva. I torsdags var det skolavslutning. På fredagen åkte jag till Alex. Vi åkte in en sväng till Kramfors på dagen. Käkade på Frasses och gick en runda på stan för att kolla in marknaden. Inte mycket att se faktiskt. Sen åkte vi och kollade på en bil som jag köpte. Så nu är det avklarat. Yes!! Lasse och Jimmy va med och tittade på den som de hänge på hem till Alex och tog en kaffe. På kvällen va vi hos Lasse och bara kollade på Scrubs. Vi gjorde även en liten utflykt till Hornöberget och spelade en runda frisbeegolf kl halv tolv på natten. Jag kom självklart sist men det gjorde inte så mycket. Värre va det att jag hade vita tygskor på mej och banan va i skogen. Skorna va inte vita när vi kom tillbaka. Så går det när man gör impulsgrejjer. Jajja. Vi åkte in och hämtade Sanna, Hampus och Åke i Kramfors sen i min "nya" bil. Det var riktigt på kanelen om man säger så, så det blev en rolig resa. Vi kom väl hem vid halv fyra och då va det raka vägen i säng. På lördagen va vi in till Kramfors och handlade eftersom det skulle grillas hos Johan. Vi passade på att titta förbi en sväng hos Linda. Åkte förbi Isak för att lämna av lite saker (av den drickbara sorten) och sa även grattis till Lotta som fyllde år. Sedan bar det av mot Johan. Där hade vi det trevligt och åt gott. Vid nio-snåret åkte vi in på stadsfesten. Den första jag träffade på ine där va Malin (lillasyster nr 2). Jag och Malin har som tradition att man måste åka den värsta karusellen så det gjorde vi. Alex, Alex S, Joel och några till åkte också. Sen bar det av till Gladan och efter det till Krammtältet där jag träffade Stina (lillasyster nr 1) och dansade järnet med henne och Emil Norberg. NIce=) Igår åkte jag, mamma och Stina till Birsta för att inhandla presenter till Malin som fyller år imorn. Det spöregnade precis hela tiden! Träffade även min farbror Anders och hans fru Anette. Trevligt trevligt=) Vi ska tydligen ha nån släktträff hos dem i sommar. Självklart har inte pappa informerat mej om detta så jag jobbar hela den helgen. Jag får se om jag kan byta med nån.
Slutligen vill jag säga grattis till Örjan som blivit morbror och självklart också till Selina och Fredrik.=)

4-0.

4-0 till Sverige! Härligt=) Jag och mamma satt och kollade på fotbollen med en varsin öl i handen. Chipspåsen va också framme. Alldeles perfekt=) Har verkligen inte gjort nånting idag. Jag har haft skittråkigt. Satte mej och kollade på skattkammarplaneten på DVD bara för att jag hade så tråkigt. När mamma kom hem skulle hon upp till Marie och klippa sej så jag följde  med. Jag och Lars satt och kollade på bilar.  Hittade en i Ånge som jag ska fara och titta på imorn eftermiddag. Hoppas att den är fin för det känns lite onödigt att åka annars.  Småsyrrorna har skolavslutning imorn men jag kanske missar den om jag ska koll ap bilen. Det kommer ju fler tillfällen. Nog för den här gången. Ciao!

slö.

I lördags for vi till Johan en sväng för att det skulle "mysdrickas". Det hela slutade med att vi for in till Kramfors för att ta en rulle på Sylos. När vi väl fått i oss rullen väntade vi i bilen typ hur länge som helst för att Berg inte ville åka hem förrän två. Men vi hade det trevligt ändå. Igår gjorde jag absolut ingenting. Kollade bara på tv. Åkte hem till mamma igår kväll. Idag va det bara jag och Stina hemma eftersom de andra i familjen jobbar eller går i skolan fortfarande. Vi kollade på Narnia - prins Caspian frö att fördriva tid. När morsan kom hem från jobbet åkte systrarna till pappa eftersom de ska vara där i veckan. Jag och mamma gick ut och slet en stund. Skyffla grus till växthuset och bar in och tömde jävligt många säckar med jord. Helt slut i ryggen. Sedan belönade vi oss med en middag och ett glas rött i Piccolo paradiso som växthuset kallas. Lars kom förbi och satt en stund där inne han också. Lars fick höra talas om att vi letar bil och föreslog att vi borde köpa bil i Lettland eftersom det är mycket billigare där. Det bor nämligen en snubbe från Lettland här i Bjärtrå som åker emellan hela tiden som skulle kunna köpa den åt oss. Vi får väl se hur historien slutar. Nu hinner jag inte skriva nå mer för finalen av Project runway börjar snart. Ciao!

student 09.

I torsdags tog då Stina studenten. Lilla flickan har blivit stor=) Vi va och såg när hon gick ut på trappen på Sandö. De spelade Simply the best och hade rökmaskiner. De hade haft rökmaskinerna på lite väl länge så när de första kom ut genom dörren och all rök välde ut så va de så mycket rök att de försvann ur sikte. Men röken skingrade sig så att man fick se dem tillslut. Sen blev det middag hemma med släkten. God mat va de=) 
Igår tog Victor studenten. Så nu är han stor han också. Om han nu kan bli nå större=) Blev middag hemma i Nora. Efter middagen drog vi till Finnmarken på förfest hos Joel. Berg, Örjan, Peter, Alex, Joel och jag hade det mycket trevligt och sen drog vi till Kramm. Fy faaen va roligt vi hade=)!! Bilder från förfesten finns på Alex bilddagbok.


valet.

Glömde ju säga att jag förtidsröstade i europaparlamentsvalet idag. Vuxenpoäng! Var inte speciellt insatt men jag kände att jag måste göra min medborgerliga plikt. Man kan ju inte låta bli att rösta och sen klaga på hur det blev. Hur som helst så slängde jag in en röst idag när jag va på skolan! Det tycker jag att ni andra myndiga människor också borde göra=) Ciao!

sims 3.

fick idag mitt efterlängtade spel hem i brevlådan=) Självklart lämnade jag datorn hos Alex så att jag inte kan spela!! Bajs! Men jag har ju redan tjuvspelat så jag kan väl lugna mej tills imorn. Imorn tar min kära syster studenten! Grattis Stina, i förskott. Stina tycker inte om uppmärksamhet så mycket så jag funderar på att göra en STOR jävla skylt och hänga ovanför dörren när hon kommer hem. Bara för att jävlas=) Jag återvände till Sundsvall igår för att göra det absolut sista skolarbetet innan sommarlovet. åkte igår morse och kom hem igen idag. Självklart kunde jag inte få en lugn bussresa denna gång heller. Den här gången va det en söt liten farbror (irriterande liten gubbe) som reste med sin fru och som absolut måste läsa ALLA skyltar vi åkte förbi högt!!! "Kramfors 39 kilometer", "Snibbens camping och badplats", "Kramfors stadsfest den 12-13 juni". Sunck! Jag har verkligen otur när  det gäller att åka buss. Ajja nu slipper jag iaf göra det igen på ett tag. Hoppas att vi får tag i nån bil snart. Det vore nice=) Smell ya later!

RSS 2.0