beauty and the beast.

Ja så stor är faktiskt skillnaden nu när jag kommit hem från kursen på makeup-store. Jag åkte ju nämligen dit alldeles osminkad. Dessutom blev jag ju alldeles röd i ansiktet av kylan. Som om inte detta vore nog så ville hon (som sminkade mig) noppra mina ögonbryn vilket resulterade i alldeles knallröda fläckar runt brynen.



Jag fick välja mellan dag- eller kvällsmakeup så jag valde att lägga mest fokus på basen och sedan lite ögonskugga. Kursen kostar 495 kr men jag betalade ingenting eftersom jag fick det av Alex i julklapp=) När man är färdig får man välja produkter för kursavgiften. Jag hade även fått ett erbjudande om en gåva värd 130kr om jag handlade för 355kr utöver kursavgiften. Så jag kom hem med en foundationpensel, foundation, transparant puder, hightechlighter, ögonskugga. Fick även med mej prover på ansiktsmask och peeling. Det va verkligen supersvårt att välja!!! Blir nog att man tittar in och handlr mer eftersom.

torr som fnöske.

Idag är min enda lediga dag den här veckan, jobbar hela helgen. Så idag har jag bokat en privatkurs på makeup-store. Ska bli jättekul! =) På grund av kursen blev jag idag tvungen att göra något åt min hy. Så här torr har jag nog aldrig varit! Luften på sjukhuset är så jäkla torr och det spelar ingen roll hur mycket jag smörjer in mig. Därför knåpade jag ihop min egna hemmagjorda ansiktsmask under förmiddagen. Tog lite havregryn, honung och ljummet vatten. Har nämligen hört att det ska vara bra för torr hy. Smetade in gröten i ansiktet och lät det sitta i femton min ungefär. Det funkade faktiskt jättebra! Jag är mycket mjukare och  huden känns som att den fått lite välbehövlig återfuktning.



en skön helg.

Fy fasen vad tiden har gått fort! Snart har halva praktiken rusat förbi. Jag vill inte att det ska ta  slut!
I helgen har det slappats så det står härliga till. Vi har i princip bara legat i soffan och tittat på serier. Så jäkla skönt! I lördags tog jag i alla fall en promenad till ICA och inhandlade en liten påse godis och två filmer som jag hittade i en fyndlåda=). Igår (söndag) blev det mer slappande, en sväng till birsta för veckohandling och sedan en god middag hjärtdagen till ära. Potatisgratäng och marinerad fläskfilé. Till efterrätt blev det äppelpaj eftersom Alex ÄLSKAR paj! Det blev även en flaska bubbel på kvällskvisten. En perfekt dag!

paketet.

Förra veckan kom mitt efterlängtade paket från england. Hade nämligen beställt lite smink från e.l.f!
Dessa ögonskuggor kostar 43 kr styck.


Denna rouge och bronzer kostar också den 43 kr.   Ögonskuggan med fyra olika (finns i jättemånga färger) kostar 18 kr.



Ögonskuggspenseln kostar 43 kr och faceprimern kostar 73 kr.

Synd bara att jag inte hunnit utnyttja produkterna speciellt mycket eftersom man inte orkar sminka sig när man kliver upp halv sex. Inte så himla bra att gå runt med massa smink på sig på sjukhuset heller.


RSS 2.0