shopping.

Tog mej en härlig shoppingtur i lördags. Den härligaste på länge faktiskt! :) Det berodde dels på att jag var helt själv så jag inte behövde anpassa mej efter nån annan och kunde göra precis vad jag ville utan att nån tjatade om att gå hem, och dels på att det hade blivit ett välförtjänt klirr i kassan i form av den sista lönen från sommarjobbet. Den mesta shoppingen gjordes på H&M som vanligt! Gick först igenom övervåningen och handlade massa där sedan tog jag en fika innan jag fortsatte på nedervåningen. HUr skönt som helst att inte behöva stressa. Skönt också att man hade pengar så man kunde köpa det man ville ha och inte behöva välja bort nånting! Det var roligare att handla kläder nu också i och med att man gått ner nästan 5 kil under sommaren (duktiga jag!).

Detta följde med mej hem från H&M:



Plus 2 tröjor som jag inte hittade nån bild på. (Den bruna tröjan köpte jag i dimrosa, inte i brunt).

Sen ramlade lite fler halsband, ett skärp, gympaskor, vantar, halsduk, strumpor och korgar till badrummet ner i påsen också:)


Igår kom också jackan jag beställt från Ellos. Den var lite tunnare än jag hade tänkt mej men jag hoppas jag kan hålla mej varm ändå!


helg-helg.

Ja förra fredagen blev det en tripp till Stockholm med mamma för att köra ner alla Stinas (lillasysters) grejjer. Hon hade nämligen fått sin lägenhet och det skulle flyttas in. På lördagen blev det därför ett besök på IKEA i kungens kurva. Jag brukar verkligen tycka om att gå på IKEA men jag måste säga att det var land det värsta jag varit med om. Det var ÄCKLIGT mycket folk som bara var i vägen överallt!! När dessutom blodsockret sjönk försvann mitt tålamod totalt och jag började hojta åt folk att flytta sig ur vägen med väldigt bestämd röst =S Efter IKEA blev det elgiganten i jakt på en TV. Där blev man behandlad som en idiot av nån dryg jävla stockholmare som inte gick med på att sälja oss en TV om vi inte valde den dyrare modellen än den vi ville ha. Därför sket vi i elgiganten och åkte på media markt istället men det var inte så mycket bättre för där hade man annonserat att vissa varor skulle vara jättebilliga, t.ex. en plattång. Detta resulterade i att hela media markt endast var ett långt kösystem. Rätt som det var så kom personalen ut med en lastpall med plattänger och hysteri utbryter. Folk kastade sig över varandra och ryckte saker ur händerna på varandra. Jag skämdes fan över att vara människa! ALDRIG i livet att jag skulle köa en hel dag för en plattång, spelar ingen roll om den så var gratis!!! Allt detta gjorde att all personal var upptagen och vi fick vänta skitlänge innan vi hittade en ur personalen och äntligen kunde få tag i en TV. Sen var det bara hem och skruva ihop möbler och packa upp allting. Vi hade dock ingen skruvmejsel att skruva ihop bokhyllan med så det fick vi göra med en bordskniv, men det var ju ingen konst för oss händiga kvinnor (jag och stina, okej mamma var väl med på ett hörn också!). Hammare hade vi inte heller så vi spikade i spikarna med en konservöppnare.

Hela veckan har det bara varit praktik och annat tråkigt. Äntligen är det helg igen! Tänkte ta mig en shoppingrunda på stan imorgon och så måste jag plugga. Men mest av allt ska jag bara njuta av att det är helg! =)

vuxenpoäng.

Ja idag har det inte hänt så mycket att förtälja! Har varit på praktiken, sen var det omvårdnadshandledning på skolan. Detta hade jag totalt förträngt fram tills klockan 13.00 då det helt plötsligt slog mej att det var idag det var dags för handledningen. Och tur var väl det för om jag hade missat den hade jag behövt göra en uppgift som är långt mer ansträngande än att gå dit och prata om praktiken en stund! Måste ha ett sjätte sinne eller nått!?

Idag var också dagen då jag gjorde mitt för att påverka samhället i det jag tycker är rätt riktning! Jag och Alex har nämligen förtidsröstat idag. Vuxenpoäng! =) Krångligt nog röstade jag på olika partier i riksdags-, landstings- och kommunvalet. Men man vill ju ha det så bra som möjligt och då får det bli lite krångligt!

Nog för mej denna gång!

långhelg.

Jajjemän den här helgen blev en långhelg eftersom jag inte hade nån praktik varken måndag eller tisdag. I lördags tog mitt shoppingsug överhanden och det blev en tur på IKEA på eftermiddagen. Jag handlade nog de flesta av sakerna som jag ville ha, lite ljusstakar och sängkläder och annat smått och gått. Efter en god IKEA-middag blev det filmmys i soffan resten av kvällen. På söndagen blev det mest bara plugg under dagen och på kvällen blev det återigen filmmys eftersom jag lyckades få Alex att titta på "Mamma mia", jag mer eller mindre tvingade honom! I måndags fyllde pappa år så då blev det en tur till Bjärtrå och tårta och andra trevligheter. Igår blev det då en tur tillbaka till Sundsvall och sen lite mera plugg. Idag är man tillbaka i dagsrytmen igen med tidig uppstigning och praktik!


köplust.

Det är så jävulskt många grejjor jag vill ha just nu! Har verkligen kommit in i en period av outtömlig köplust! Inte nog med att jag vill handla det vanliga (kläder, skor och sånt) utan jag vill ha massa grejjer till lägenheten. Men men...man kan inte få allt här i livet. och jag lär inte få allt det här eftersom slutsumman landar på 7558 kr! Får väl helt enkelt handla lite i taget! Eller bara fortsätta sukta...







RSS 2.0