?

Helgen var över på ett kick känns det som! usch! Fredagen tillbringades bara i tv-soffan. Mys med Alex och lite chips =) Löradagen innehöll en resa till birsta med Moa och Alex. Det blev ingen lång shoppingtur enligt mej men Alex håller nog inte med! Mitt mål med trippen var att köpa lite pärlor eftersom jag blev så inspirerad när jag och Åsa (syster) pysslade. Pärlor visade sig vara jävulskt dyrt, eller ja inte själva pärlorna utan allt man måste ha för att kunna starta. Tex nånting att förvara pärlorna i eftersom de säljs i påsar, tråd (ingen vanlig sketen sytråd direkt) och hakar (eller spännen eller vad man säger?). Eftersom detta blev så dyrt så blev det inte speciellt många sorters pärlor, fick nöja mej med 2 sorter den här gången=( men det blir väl fler besök på Panduro. Jag tvingade med mej Alex till Panduro också, han hade verkligen ingen lust att titta på pärlor, men när vi väl stod där och tittade blev han också lite inspirerad och VIPS skulle han också köpa grejjer så han kunde göra ett armband. Alex fick dra kortet när vi äntligen bestämt oss för vad vi skulle ha och kalaset gick loss på 450 spänn!!! På kvällen käkade vi på Biteline med Moa och noragrabbarna (Örjan, Joel, Billy och Hampus) och sen blev det bio. Jag och Moa såg på "en galen natt" och grabbarna såg på "clash of the titans" våran film var absolut sevärd medans den andra filmen tydligen inte var värd pengarna. Efter detta blev det en sväng på kåren där jag drack en Hallongrotta, supergod!
I söndags sov vi länge, bara slöade hela dagen och handlade mat i birsta.
Igår klev jag upp något sånär i tid (var ledig) och åt frukost till ett Trueblood-avsnitt (världens bästa serie) och sen tog jag mej en tur runt sidsjön. På eftermiddagen mötte jag upp Moa på skolan för att plugga...när vi suttit mitt emot varandra med våra datorer och facebook:at i en timme insåg vi att vi inte skulle få nånting gjort och vi åkte hem igen...så kan det va=)
Idag har jag varit ledig igen och tog därför en skön sovmorgon. Sen dess har jag inte gjort mycker förutom att diska och städa lite i köket. Tog bland annat hand om filtret i köksfläkten som verkligen behövde rengöras. äckligt va det! Och då var ändå fläkten helt ny när vi flyttade in! Men nu är det gjort!

Oj oj blev ett långt inlägg det här...men så går det när man inte skrivit på länge! Här kommer bilder på mina och Alex armband  (alex de 2 till höger). Mina ser väldigt ordinära men det är så jag vill ha dem...plus att jag ju bara hade 2 sorters pärlor!


blää.

Fy fasen vilken tråkig vecka detta har varit! Hela veckan har man suttit på skolan och jobbat med världens tråkigaste uppgift! Det enda som har hindrat en från att somna och dunka huvudet i tangentbordet har varit att lyssna på Rolandz=) På grund av allt detta plugg har inte mycket annat hänt och jag har därför inte mycket att förtälja.

helgen.

Helgen har spenderats hos min far med goda middagar och allmänt mys. Jag och Åsa pysslade lite igår vilket resuletarde i ett armband till mej och en ring till henne. Jag verkligen älskar att hålla på med sånd där småpilleri (pärlor tex). Idag tog jag en promenad till mamma fram och tillbaks och sen blev det middag hos svärmor innan hemresan till Sundsvall.
I helgen bokades även resa till Djerba i Tunisien i augusti. Längtas!














tråkigt.

Igår var jag ledig hela dagen. Snacka om långtråkig dag! Gjorde absolut ingenting förutom att tvätta...vilket ju inte är särskilt skojjigt det heller. Alex åkte dessutom till Nora efter jobbet så jag var själv och hade tråkigt hela kvällen också! Och självklart var det bara skit på TV!! Lagade åtminstone en god middag som jag åt i min ensamhet...det blev kyckling i en sås med rosmarin, citronsaft, citronskal, vitlök och kalamatoliver. Till det blev det bulgur..smaskens!
Idag ska jag ta bussen hem till pappa. Hoppas på en god middag=) Fint väder verkar det ju inte bli i alla fall! Vad som händer resten av helgen får visa sig så småningom.

update.

Ja vad har då hänt sen senast? Jo för er som inte visste det så har jag fyllt år, i fredags närmare bestämt. På grund av detta kom pappa och Kristina förbi i torsdags kväll och fikade lite. På fredagen kom mamma och de två yngsta syrrorna förbi på en fika och sen åkte vi tillsammans hem till Köja. Alex kom också på kvällen och vi käkade god mat. Till förrätt blev det bruschetta med basilikamarinerade räkor och till varmrätt balsamico- och chilimarinerad kotlettrad med melonsallad. Mumsigt! =) I lördags va vi hos Sanna och Hampus och hade det mycket trevligt! På söndagen åkte vi tillbaka till mamma och käkade innan det bar av till sundsvall igen.  Veckan har spenderats på skolan med examinationsseminarium som var ett av de meningslösaste hittils och idag var det obligatorisk temadag hela dagen. Temat var om att bedriva privata företag inom vårdsektorn, tex privat vårdcentral. Blev lite sugen faktiskt! Dock inte privat företag som också finansieras privat utan tex en privat barnmorskemottagning som finansieras statligt. Tål att tänkas på...har ju lång tid på mej att fundera!

påsken.

Påskhelgen spenderades i Göteborg hos Alex moster. Mycket trevligt må jag säga! På fredagen tog vi oss en promenad i området. Sen var det dags för släktmiddag och fira Alex mormors födelsedag. På lördagen gick jag och Sylvia (Alex moster) på avenyn och shoppade i det strålande vädret. Hur härligt som helst. På lördagkvällen blev det påskmiddag med nån snaps=) Söndagen tillbringades på universeum där jag, Alex, Victor och Emmeli kollade på massa  fiskar och annat som bilderna visar nedan.




Vi tog en sväng upp på fjället fram och tillbaks =)

Vi tog en sväng upp på fjället fram och tillbaks=P

Ett vattenfall fast av dimma!

Vi hittade ett vattenfall fast av dimma och var bara tvungna att sticka in huvet!

Jag tittar på vanliga svenska

Tittar på lite svenska "tråkfiskar"

En snygg anemon

En snygg anemon i ett blått sken

Alex behåller barnasinnet

Alex i kontakt med sin barnsliga sida

En väldigt dålig bild på en rocka

En väldigt dålig bild på en rocka

En väldigt dålig bild på en haj

En väldigt dålig bild på en haj

En tjusig orm

En snygging till orm

Världens giftigaste orm

Världens giftigaste orm

En annan skönhet

En annan snygg orm

Ett fint vattenfall inne i

Ett fint vattenfall inne i "regnskogen"

Pippifåglar

Fina pippifåglar

En väldigt skrikig parakit

En väldigt skrikig parakit

En väldigt söt apa

Skitsöt apa som dock nästan attackerade vissa besökare




Efter besöket på universeum for vi en sväng förbi Ove's och tog oss ett mål. Alex tog en maxihamburgare som består av 215 gram kött, en hög med bacon och allt man vill ha på. Han kunde inte få in den i munnen men den var tydligen väldigt god! Vi blev också något förvirrade när vi tittade på öppettiderna! =)


RSS 2.0