nedräkning och tidsbrist.

Har jobbat både igår och idag. Idag va fan ingen rolig dag att jobba. Har haft kraftig huvudvärk precis hela dagen och dessutom var jag jättetrött. Har väl sett ut som en zombie ungefär. Efter jobbet gick jag och handlade lite mat eftersom vi åker till Urkult imorn. På grund av att jag jobbat har jag inte tänkt på att börja planera. Skrev en packningslista när jag kom hem men den är inte klar. Jag har inte heller tänkt på att tvätta nå kläder som man eventuellt vill ha med sig och nu är det försent. Det enda som hitttils är gjort är matinhandlingen och att jag hämtat tältet hos pappa. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag väl igång med det jag ska göra en halvtimme innan jag ska gå och lägga mig.  Tyvärr hinner jag inte göra det imorn heller etersom vi planerar att åka kl 8 för att man ska få köra in med bilen på området och lämna packningen innan de stänger igen det. Men allt löser sig alltid i slutändan. See ya all there=D

Hittade lite sköna bilder på Google. Skylten är klockren!


uppdatering.

Nu var det längesen man skrev. Det beror mest på att jag har jobbat så mycket och att det mestadels varit kvällar, så när jag kom hem orkade jag helt enkelt inte! I lördags jobbade jag till fyra och sen skjutsade jag mamma till Whiskeyfestivalen på Box. Åkte för att hämta henne kl 11 men det slutade med att vi blev kvar och jag kom istället hem halv 1 vilket kanske inte var optimalt då jag började 7.30 morgonen efter. Men det var trevlig där. Blev uppbjuden att dansa två gånger, dels av min gamla klasskamrat från gymnasiet Alex och hans kompis. I tisdags åkte jag till Nora för att umgås lite med Alex. Vi hade planerat att göra en utflykt på onsdagen eftersom det skulle bli så fint väder men det fina vädret kom aldrig. Istället åkte vi på lite uppdrag med Johan och Hampus. Vi middagen utropar Alex plötsligt "Viktor nu rinner det över i akvariet" och springer in i vardagsrummet. Mycket riktigt så hade Viktor felberäknat påfyllningshastigheten av akvariet så det forsade vatten över kanten ner på golvet. När de hade torkat upp vattnet på golvet insåg de att vattnet också hade runnit in under skåpen som akvariet står på. Så de plockade fram dosfräsen och gjorde hål i botten på skåpen. När då rädslan för vattenskador börjar avta lyckas Alex trampa in dosfräsen i foten så att det blödde över hela golvet. Tre hål i foten. Jag fick leka sjuksköterska lite grann men det hela gick bra och vi behövde inte amputera.  På kvällen blev det lite snickring hemma hos hampus, grabbarna snickrade och jag fällde smarta kommentarer=D. Idag vet jag inte vad man ska hitta på, det är ju lika tråkigt väder som alla andra dagar. Får väl kanske börja ordna inför Urkult som börjar på onsdag.

komplimanger och mat.

Igår jobbade jag från 7.30 till 16 och vid dagens slut visade stegräknaren 6100 steg. Inte helt tokigt! Dessutom fick jag hööra av en gubbe på jobbet att jag har fina bröst! Sjäälvförtroendeboost=P!!! När jag kom hem var det bara att slänga sig i duschen för vi (jag, mamma och syrrorna) skulle iväg till mariebergsgården där det var grillkväll. De har anordnat det några onsdagar nu. Det är olika personer i byn som ordnar maten varje gång. Igår serverades det grillat lamm eller revbensspjäll, sallad, klyftpotatis eller potatisgratäng, tsatsiki, couscoussallad, bröd och öl eller vin. Inte så himla dyrt heller, 100 kr och då ingår drickat=) Det var faktiskt riktigt trevligt. Det var uppdukat utomhus med utsikt ööver älven, mycket trevligt folk och god mat. Stina (Sahlen) var där också så vi tog oss ett glas vin och diskuterade livet. SEdan blev det en gemensam promenad hem och sen hopp i säng. Vaknade imorse av att de ringde från jobbet men jag orkade inte svara, vet inte om jag hade varit nykter nog att köra ändå. Jag ska  ändå jobba hela helgen, imorn tills på måndag så det blir tillräckligt i alla fall. Idag har vi haft filmkvälli familjen Eldeklint. Vi hyrde en film via boxen, "Tjuvarnas herre". Det var faktisk en riktigt bra familjefilm.  Nej nu tror jag att jag ska läsa lite i min mycket spännande bok=) En god bok hör sommaren till! Ciao!

helgens bravader.

I fredags var det som sagt begravning. Efteråt blev det middag hos min farbror. På lördagen var det bara att kliva upp eftersom det var Norafjärden runt. Alex skulle cykla och jag skulle åka cab=) Meningen var att vi skulle vara följebil till Johnny, Hampus och Bullis som skulle genomföra loppet på sitt hemmabygge. Alla kom i mål utan skador och precis då sprack molnen upp och solen kom fram. Sedan var det bara hem och duscha för att åka till Hampus och Sanna på förfest. Där blev det grillning och dricka och sen blev det bussen till Lövik. Sen var det röj hela kvällen! Morgonen efter kan jag väl inte påstå att jag mådde prima. Det blev till att sova lite till innan man åkte hem till pappa där släkten väntade. Sen blev det grillat en gång till och trevligt prat.

Fredag



Lördag



Söndag


långdistans.

Sitter hemma hos pappa, har ätit middag här idag. Har jobbat idag igen. Det är sällan man jobbar fem dagar i rad inom vården men så blir det för mej nu eftersom jag bytte helg med Ida. Jobbar imorn sen får jag vara ledig en hel vecka=) Det ska  bli så skönt. Det tråkiga är väl kanske att jag bytte helg för att vi skulle ha släktträff nu till helgen, men nu blir det begravning istället=S. Men då kan jag iaf vara med i Lövvik på lördag. Jippi!
Jag hade min stegräknare på mej på jobbet idag. Jag jobbade en normallång arbetsdag, från 7 till halv 5, Och hann med att gå 4,5 kilometer. Och då va det inte en dag då man fick springa speciellt mycket. Då kan man ju åtminstone lura sig själv att man får lite träning vilket ju egentligen inte är fallet eftersom det inte är 4,5 kilometer sammanhängande. Det är några steg då och då. Jajja. Jobbar bara till 13 imorn så vi får se om det blir att jag åker till Nora efter jobbet. Så tråkigt att vara ensam hemma. Mamma har nämligen dragit till Sundsvall och  lånat lägenheten med Lena. 


                                          

halvblodsprinsen.

Vi har sett på alla Harry Potter-filmerna den här veckan, en varje dag. Så nu är jag så jävla sugen att se halvblodsprinsen, alltså film nummer 6, som har premiär den 15:e juli. Tyvärr kunde jag inte fixa trailern men jag kan länka. Varsågod!=)

 http://www.youtube.com/watch?v=96QRVfto7OM

sundsvall.

Det blev en tripp till Sundsvall i onsdags för att käka middag med Kent och Sofia. Det var juu så länge sedan man träffades. Det känns så iaf. Alex skulle ändå hämta Linda på flygplatsen på torsdagen så då passade vi på att åka ner en dag tidigare och sova i lägenheten en natt. Dessutom behövde lägenheten städas eftersom Jossan och Hanna ska sova där inatt. Det är ju gatufesten. Jag är själv inte speciellt intresserad av att gå, jag tycker att det kostar så mycket pengar. Jajja, hur som helst så åt vi middag med Kent och Sofia. Det blev pizza. Det blev en väldigt sen middag. Först fick Kent punktering på lastbilen. När han äntligen kom hem slängde vi in en beställning på Kermit för att få pizzorna hemkörda. betsällningen ville inte gå igenom, vi väntade och väntade. Tillslut gjorde vi en ny beställning från ett annat ställe och då sstod det att det var jättelång tid kvar tills pizzorna skulle komma. Jag tror vi fick mat vid 9 halv 10 nån gång. Men gott vare. På torsdagen va vi  ner på stanen sväng och åt langos till lunch. Jag måste säg att de inte var lika goda som de på kramfors stadsfest. Sen for vi hem och städade och fick tilslut lite tidsbrist eftersom Lindas plan skulle komma kl 19.40 så det fick bli drive in på McDonalds till middag. Känner mig skitnyttig! Nu ska jag snart fara och jobba. Ciao!

RSS 2.0