finväder.

Så jävla fint väder nu alltså=) Jag blir alldeles lycklig!
Det gick bra med Stinas frisyr i fredags. Vi åkte in till balen en snabbis för att ta nått kort. Norapojkarna kom i Markus buss. Riktigt snyggt! Vi åkte till Hampus och Sanna efter det. Drack lite vin och spelade lite kubb. Jag och Sanna vann ju såklart=) Det blev en trevlig kväll och sen fick vi åka bussen hem när Hampus skulle åka och hämta dem från balen.
Igår var det riktigt stekarväder så vi tillbringade dagen hos Hampus och Sanna. Låg och solade. Det blåste verkligen ingeting så det blev nästan för varmt. Vi fick den briljanta idéen att vi skulle svalka oss genom att åka cab så vi rotade fram bilen ur "garaget". Det blev en liten åktur till ICA för att inhandla folköl som sedan svalkade våra torra strupar på hemvägen. På kvällen for vi hem till Lasse och grillade. Mums! =) Efter maten blev det lite film. "Don't mess with the Zohan" och "Beowulf". Jajjebrajje!
Idag har man stekt lite. Åkte till Linda för att fira morsdag. Kom hem och åkte till Örjan och solade där en stund. Nu är grillen tänd så snart blir det mat! Ciao!

Kommentarer
Postat av: Öjje

Utvik är ju det självklara valet att schteeeeeeka på :O

2009-06-02 @ 01:32:54
Postat av: Kajsa

Ja för faen! =D

2009-06-03 @ 18:17:55
URL: http://bajsakajsa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0